School
donderdag 17 april 2014
zoek

Foto's bestellen

Wij plaatsen op de site geregeld nieuwe foto's.
De foto's worden per groep geplaatst of bij algemene activiteiten in het algemene fotoboek van onze site.
De orginele fotokwaliteit wordt verminderd bij het plaatsten op de site. Dit kun je op het beeldscherm niet terugzien, maar wanneer de foto's worden afgedrukt kun je het meestal duidelijk zien.
We bewaren de orginele foto's op een computer op school.
Wanneer u de foto's wil afdrukken (of laten afdrukken) dan kunt het beste de orginele fotobestanden opvragen bij school.
Dat kan via het onderstaande contactformulier of door te mailen met het webteam van onze school. Klik hier om te mailen.
We vragen u de naam van het fotoalbum en de naam van de foto te vermelden in de mail. De naam van het fotobestand zie je door in het fotoalbum, op de foto te klikken. Boven de foto verschijnt dan de naam.

!Let op! We verstrekken alleen digitale foto's aan ouders / verzorgers van leerlingen !Let op!

Naam: verplicht
Email: verplicht
Onderwerp: verplicht
Vraag/opmerking: verplicht
De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.